logo mca Logo gecertificeerd plaatser van brandwerende deuren, ISIB

Tel.: 0499 35 44 09
Wij staan u graag te woord!

Vraag vrijblijfend gratis je offerte aan.
Sectionale garagegepoort antwerpen

Groot aanbod deuren.

Bij prohouse bent u aan het juiste adres voor kwaliteitsvolle deuren.

Wij hebben voor iedere woning wel een type deur dat past binnen zijn geheel.
Ons aanbod bevat drie grote soorten materie: pvc, hout & alluminium.
Uiteraard zijn er heel wat verschillende modellen en kleuren.

Verder zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van stevige veiligheidsdeuren. Deze gepantseerde deuren hebben op heel wat verschillende plaatsen extra sloten en veiligheidselementen. Zo verzekeren wij u een extra veiligheid voor uw prachtige woning en eigendommen.

Hieronder vind u extra informatie over ieder type deur.
Klik op uw interesse en de extra info zal verschijnen:

Ons aanbod in deuren voldoet aan de filosofie van Prohouse: Veiligheid en design tegen betaalbare prijs. Zo ziet u maar weer, een exclusief design hoeft echt niet duur te zijn. Bij ons scheelt de prijs al gauw 40 à 50% met andere aanbieders. Neem gerust met ons vrijblijvend contact op voor meer informatie. Zo verkrijgt u een goed overzicht van de mogelijkheden binnen ons aanbod en kan u rustig gaan vergelijken met anderen.

U bent op zoek naar een deur met een streepje nostalgie of eerder een hedendaagsdesign, zonder in te boeten aan veiligheid?

Dan zijn wij er voor u. Onze gepantserde deuren worden namelijk geleverd in de afwerking en maat die u zelf wenst. De huidige generatie gepantserde deuren heeft immers dezelfde look & feel als standaarddeuren. Hierdoor kan u uw woning optimaal beschermen zonder afbreuk te doen aan het design.

Kort samengevat, wij helpen u uw woning beter te beschermen en dit tegen een ongeziene prijs. Vraag ons professioneel advies en overtuig uzelf.

Vraag vrijblijfend gratis je offerte aan.
Sectionale garagegepoort antwerpen
Volg ons op facebook

Volg ons op facebook en zie onze realisaties!